dilluns, 13 de desembre del 2010

5 Km I MITJA MARATÓ DE SALOU

Aquest any hem tornat a Salou. L’any passat ens “van posar falta” perquè la cursa coincidia amb la mítica Behobia del País Basc i ens vam decantar per fer una excursió cap aquelles terres i fer la nostra primera “sortida de corredors”. Va ser una cursa que no oblidarem mai. Segur que algun any hi tornem.

Tampoc oblidarem fàcilment la nostra participació d’aquest diumenge a Salou, on sis atletes dels E.T van participar a la distància de 5 Km i un a la de 21,097 Km. El Gerard, fent la Mitja Marató es va poder treure una mica “l’espineta” de no haver pogut viatjar a Lisboa.

Tant a nivell d’equip com individual, la participació del E.T va ser boníssima, la majoria classificats entre els primers. S’ha de destacar a la Laura, que no para de millorar els seus registres, creuant la línia de meta en primera posició de la general femenina a gairebé 3 minuts de la segona classificada!...quina...“crack”...I és que poc a poc la temporada va agafant forma i l’esforç dels entrenaments diaris es tradueix en uns bons resultats a les curses del diumenge.

A continuació el reportatge fotografic de rigor....


Si “clikeu” als logos de la cursa podreu veure les classificacions i si ho feu al logo de la càmera, hi podeu trobar més fotos.