diumenge, 19 de desembre del 2010

2ª MILLA CIUTAT DE TARRAGONA

Dissabte passat nou èxit dels Esportistes de Tarragona. La segona edició de la Milla de la Ciutat de Tarragona, va comptar amb la participació de 3 “E.T”, el Toni i el Manel en la categoria de veterans i la Laura en l’absoluta.
Els dos germans van córrer molt bé durant tota la cursa. El Toni, volta a volta, anava remuntant posicions...un parell de voltes més i el tenim al capdavant de la cursa. És un atleta de fons....se li va fer curta la cursa! El que esta clar és que l’equipament blau li porta sort, des de Lisboa que vesteix aquests colors i tant als entrenaments com a la competició està en constant progressió!
La Laura, des que va començar a córrer amb nosaltres porta una magnífica ratxa, ja que les tres curses que porta amb la samarreta dels “E.T” les ha acabat dalt del pòdium. Un “hat trick” en tota regla! A les dues victòries anteriors li hem de sumar aquesta segona posició a la categoria absoluta femenina en la II Milla Ciutat de Tarragona. Només va poder amb ella una atleta de experimentada com la Marta Galimany del ISS Hospitalet....i per pocs segons!.... A la San Silvestre a pel “poker”!.
L’absoluta femenina, va estar dominada en tot moment per les atletes que finalment van ocupar el pòdium. De seguida, les tres van marcar una diferència insalvable amb la resta i fins la darrera volta, no es va veure clar quina de les tres aconseguiria la victòria. Els darrers 300 metres van ser els decisius on la Marta Galimany es va despenjar i en els que la Laura, fent un “sprint progressiu” va poder deixar enrere a la representat dels Atletes d’Altafulla.
I quins nervis per els espectadors i seguidors! El Pablo, l’Emili i jo, amb els nervis a flor de pell no vam deixar ni un minut d’animar als amics que corrien. Us assegurem que, encara que no vestíem de curt, vam acabar "gairebé igual" de cansats de tant aplaudir i animar als atletes durant tota la prova.
Esperem que aquesta prova es mantingui com a fixa en el calendari de curses tarragonines, ja que permet veure una modalitat diferent de l’atletisme popular. Acostumats a viure curses de fons de més quilometratge, els 1.609 m de la Milla ens permet veure un tipus de cursa més vistosa i atractiva on, en tan sols 5 minuts, podem gaudir de la concentració, estratègia i explosivitat dels atletes que hi participen. És una cursa que exigeix una gran concentració i un excel•lent estat de forma als corredors que desitgen obtindre bons resultats.
Des d’aquest blog, proposem que la tercera edició de l’any vinent es torni a celebrar en mateix escenari on es va celebrar la primera: a la Rambla Vella, un indret que per trobar-se al centre de la ciutat i lloc de pas de molts vianants és fa molt més atractiu. Aquest any, la prova va quedar un pel deslluïda per la poca afluència de públic als Tinglados del Port.
A continuació podeu veure les fotos que va fer el Pablo, un altre crack dels ‘E.T’ que guarda forces per la San Silvestre....


MES FOTOS 'CLICKANT' A LA SEGÜENT IMATGE: