diumenge, 15 de març del 2009

1er CROSS POPULAR DEL CATLLAR

Feia molt de temps que no actualitzàvem el Blog!!
Imprevistos i “lesions inoportunes”, no ens han deixat participar en alguns dels objectius que teníem marcats, com la Mitja Marató de Gavà o la de Paris, curses en les que alguns de nosaltres ja estàvem inscrits. Finalment avui hem pogut “tornar a la competició” i participar en una magnífica prova, el 1er CROSS POPULAR DEL CATLLAR, organitzat pels amics de Runners world Tarragona.
Hi hem anat sense conèixer el traçat de la cursa, convençuts de que seria una prova no gaire dura....Ens hem equivocat! No es pot dir que sigui una prova de muntanya, però el seu recorregut de 9 km, està ple de desnivells amb varies pujades d’aquelles que et deixen “clavat”. Hem suat de valent i encara que tota la cursa transcorre per una zona boscosa molt maca, l’exigència de la prova no ens ha permès gaudir gaire de l’entorn.
No obstant, el balanç de la cursa ha estat molt positiu: bones sensacions globals i amb ganes d’afrontar els pròxims reptes: la VII cursa de Bràfim–Ermita del Loreto (14 Km), la 8ena Mitja marató “de la Calçotada” a Valls (21 Km) i la Cursa de Bombers 2009 (10 Km).
A més, a la cursa d’avui hem tingut una agradable sorpresa, i és que l’entrega de trofeus la protagonitzava la gran atleta tarragonina Natalia Rodríguez, medalla de plata fa una setmana a la prova de 1.500 m europeus d'atletisme en pista coberta de Torí. Amb aquesta medalla, l’atleta Tarragonina va aconseguir el seu primer podi internacional. Encara que no són pocs els èxits aconseguits a la seva carrera professional, com la sisena posició aconseguida als passats Jocs Olímpics de Pequín.
M’he pogut fer una foto amb ella....quin luxe!!!