dilluns, 26 de gener del 2009

31ª CURSA DE SANT ANTONI

Matinar tant un diumenge (hem sortit de Tarragona a les 7:15 del matí!!!) per anar a córrer una cursa de 10 Km a Barcelona, només ho podem entendre els veritables “runners”, els que cada diumenge participem en una o altra cursa popular i que durant la setmana intentem aprofitar qualsevol moment lliure per posar-nos les sabatilles i sortir a córrer una estona. I és que aquest esport, a part de ser saludable, ens fa sentir millor i a més......us ho assegurem, és adictiu.
Tal com ens havia dit tothom, ha valgut la pena matinar i participar en aquesta cursa. És una de les més multitudinàries en aquesta distància i que millor estan organitzades. Al igual que la cursa dels bombers, s’ha tornat a veure una gran marea humana de corredors per alguns dels carrers més importants de Barcelona i amb força gent seguint la cursa i donant ànims.
Anàvem decidits a fer marca personal i al final no ho hem aconseguit per ben poc. Estem segurs que ha estat culpa de que durant els primers 500 metres, amb tanta gent, gairebé no hem pogut córrer i després no hem estat a temps de recuperar aquests segons perduts. Un cop vistes les classificacions oficials hem pogut constatar que la segona part del recorregut, els segons 5.000, els hem fet molt més ràpid que els primers. Tot i així hem acabat contents i.....relaxats, després de que ens hagin fet uns miraculosos massatges.

3 comentaris:

jxtal ha dit...

Molt bé nois, sou uns craks!
La propera vegada que vingueu a BCN aviseu x fer unes tapilles.
Participareu a la semi-marató de París? Jo hi seré del 6 al 8, m'ofereixo de fotògraf.

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Ei,
no se pas qui ets, pero alguna més deus saber de nosaltres, oi?.....Si que hi serem a Paris.....no fallem mai a les grans cites!!

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Ara acabo de caure.....Cyrano.....Jordi.No podia ser un altre!!

Ens veiem a Paris si tot va bé!!