dilluns, 10 de novembre del 2008

SEGONA PARTICIPACIÓ DELS “E.T” A LA MITJA DE SALOU

Com passa el temps! L’any passat a Salou ens estrenàvem en aquesta distància, i ahir també volíem estar presents a la línea de sortida d’aquest magnífica cursa de 21,097 Km.
Tres “E.T” vam suar de valent. Al Roger el contem com del nostre club, ja que casi el tenim convençut per formar part de l’equip, fins i tot va encertar amb el color de la samarreta!!!
El recorregut de la cursa ha estat idèntic al de l’any passat, amb les llargues rectes pels voltants de Port Aventura, la pujada “trenca cames” del Cap Salou a meitat de la cursa i els darrers Km que transcorren pel passeig marítim.
En el meu cas, com que aquesta temporada vull fer una marató, he corregut intentant guardar forces durant tota la cursa per veure si arribava al final amb prous energies com per aguantar 21 Km més. Les sensacions en acabar van ser bones i, fins i tot, em va semblar que encara tenia energia per tirar una mica més, potser uns pocs Km més, però ni de broma 21 més!! Ja veurem que passa a les properes mitges.
Al final podem dir que hem aguantat bé la distància, tot i que sempre els darrers 5 km és fan eterns i és quan les cames et pesen com si fossin de ferro. Els objectius d’acabar, millorar marca i gaudir de la cursa, els hem assolit amb escreix.
Aquesta cursa és un 10, tant per el nombre de participants, uns 700, com per la organització, a qui hem de felicitar per posar les coses tan fàcils als corredors. Aspectes tan simples com el correcte marcatge dels Km i els avituallaments freqüents, fan que els corredors ho agraeixin molt.
A més, fins i tot el bon temps ens va acompanyar. No podem demanar res més. El pròxim repte serà la Mitja de Tarragona, el 30 de novembre i per cert, estrenarem samarreta!! Esperem que en per aquesta, estiguin recuperats i en forma tota la resta d’equip, ja que és la cursa més important de la nostra ciutat.