diumenge, 2 de novembre del 2008

“UNA MICA DE TOT” A L’AMETLLA DE MAR

Encara que els prònostics metereològics per avui al matí anunciaven pluja i vent, finalment hem pogut gaudir de la 1ª Cursa de 10 Km de l’Ametlla de Mar. Quan hem sortit de casa, a Tarragona feia molt mal temps, no plovia, però la ventada era considerable i com que tota la nit havia estat plvoent sense parar, la cosa no pintava gaire bé.
Quan hem arribat a l’Ametlla, el primer que fem és anar a buscar el pitrall i ja veiem que en aquesta cursa “podia pasar una mica de tot”, i així ha estat. Per començar, feia bastant fred, una mica de ventet i el cel estava gris, gris......mala senyal! Quan quedaven pocs minuts per començar la cursa es podia apreciar que molts runner’s que inicialment estaven apuntats havien fet “campana”, ja que érem literalment “ 4 gats”, potser unes 100 persones.
Ens diuen per megafonia que degut al mal temps no han pogut col·locar els punts quilomètrics i que a més, sortiriem més tard del previst...uf! La cosa no pinta bé....
Per fi començem la cursa i quan portàvem 2 o 3 Km, la polícia municipal que anava al capdavant ens guia malament i ens fan passar per un lloc incorrecte durant uns 500 m!!! Ens en adonem al poc temps quan tornem a conectar al recorregut bó i ens trobem als runner's de la cua....No culpem als de la organització, però si us plau, una mica de coordinació!!!.
A mig recorregut ha començat a ploure i ens hem mullat pràcticament tota la cursa, però de manera molt suau. L’itinerari molt maco, atravessant un petit bosc, diferents cales petites i el passeig marítim de l’ametlla. Això si, ple de pujades i baixades. El Gerard estrenava sabatilles i s'ha notat perque semblava un llamp!!!
Finalment hem baixat bastant dels 50 minuts, tot i fer més de 10 Km, i per això quedem satisfets. El millor de tot...l’esmorzar de després. Begudes abundants, pastes, coca, fruita i fins i tot sardinada.....tot i de tot per tothom!!!
El pròxim repte és el diumenge vinent a la Mitja Marató de Salou, on repetim participació (i aquesta vegada alguns ja amb xip groc!!). L’objectiu, com sempre, disfrutar i millorar el temps de l'any passat.
Avui, els acompanyants habituals han preferit quedar-se al llit resgardadets del fred i per això teim poques fotos. Aqui en teniu algunes: