dimarts, 18 de novembre del 2008

ENTRENAMENTS PER LA MITJA DE TARRAGONA

Dissabte vaig participar en un dels entrenaments que els companys de Runner's world Tarragona organitzen per preparar la Mitja de Tarragona que el celebrarà el proper diumenge 30 de novembre. L'entrenament, que va ser tot un èxit de participants, va consistir en una primera tirada de calentament a ritme molt suau, d'aproximadament 3,5 Km desde l'Arrabassada fins el port, una sessió d'estiraments molt ben dirigida al Km 0 de l'espigó, una segona tirada d'aproximadament 9 Km dividits en diferents grups segons la preparació (jo em vaig posar al grup de entre 4,30'-5' el minut), una tercera tirada a ritme molt suau de recuperació d'aproximadament 3,5 km fins l'Arrabassada i per finalitzar un altra sessió d'estiraments dirigida. En total una bona pila de Km i dues hores suant de valent.
Felicitats als organitzadors, el Juanan, Sito i companyia, iniciatives com aquesta haurien de ser més habituals a la nostra ciutat.
Dissabte vinent hi tornarem, a les 8,30 h a l'Arrabassada!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

hola te escribo desde la discografica de Veronica Romeo. Me ha comentado que teneis una pequeña entrevista para mandarle para vuestro foro. Mandamela a este email contratacion@veronicaromeo.com y te la contestará en breve.

Un saludo de parte de Verónica