dilluns, 18 de febrer del 2008

FITXATGE ESTRELLA DELS "ESPORTISTES DE TARRAGONA"

Despres de setmanes de "dures negociacions", finalment els "Esportistes de Tarragona", hem aconseguit reforçar l'equip amb l'Alberto, corredor de les terres de Castelló. A partir d'avui tindrem l'honor de que vesteixi els colors del nostre club en alguna cursa important.

El seu palmarés en curses de muntanya i mitges maratons és impressionant, només cal veure el temps que ha fet en la seva primera participació en una marató urbana aquest cap de setmana per calibrar de quina mena d'atleta estem parlant.

28ena Marató de Valencia, amb un temps d'aproximadament 2 hores i 45 minuts. (a l'espera de que surti la classificació oficial).

Aqui el teniu en imatges televisives:



Avui a Tortosa s'ha fet l'acte oficial d'entrega de samarreta:



L' "Huracán de Levante" en plena acció:


Ja només ens queda fixar la data de la primera cursa que faci amb tota la resta de l'equip, serà dificil, però ens entrenarem per estar a la seva alçada!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta foto de l'entrega de samarreta no té preu Presi.
Això comença a semblar un club serio. La gent es pensarà que ens paques i tot paio!

Anònim ha dit...

Ja saps que jo faig les coses ben fetes!!! Que tremoli el Laporta!......
Per cert, encara no teniu nòmina, tens raó, però tot arribarà, tot arribarà....De moment amb les samarretes aneu que us mateu!

Anònim ha dit...

Presi sóc l´huracà de València, he anat al banc a cobrar el taló que em vas fer pel fitxatge, i m´han dit que no hi han fons. Suposo que serà un malentés. Com que téns el meu numero de compte, me pots fer tu mateix la transferència per l´import que vam acordar.

Anònim ha dit...

Deus haver llegit malament el contracte, si et fixes a la part de sota, amb lletra arial 0,5 diu que: "......se procederà al pago del importe acordado una vez se haya demostrado la valia del deportista mediante la obtención de un trofeo....."

Siempre hay que leer la letra pequeña!!

javipobla ha dit...

Osti tu,això ja sembla professional total,també vau fer roda de premsa i aquestes coses?A disfrutar.

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Xavi,

Ja veus que ens estem professionalitzant. Jo ja vaig convocar als medis, però es van excusar de no venir per que amb la campanya electoral tenien a tots els efectius ocupats. Llàstima perque l'ocasió s'ho valia