diumenge, 17 de febrer del 2008

1000 VISITES AL BLOG....ON ANEM A SOPAR?

Quan vam inaugurar el blog, vam dir que si arribavem a les 1000 visites, el "president" organitzaria un sopar per cel·lebrar-ho. Ja superem aquesta xifra de visitants (tot i que l'Alex va posar un comptador que no et deix anar clickant successivament) i per tant el sopar està en marxa.

A part de tots els amics que ens visiten i als que hem de donar les gràcies i animar a que segueixin fent-ho, no haguessim arribat mai a aquestes més de 1000 entrades si els "Esportistes de Tarragona" no participessim en tantes curses con ho estem fent. Cada vegada són més els reptes que assolim i aconseguir el nostre objectiu principal: participar en una marató sencera, ja no el veiem tan lluny com quan vam començar.

Per cert, avui a l'entrenament habitual dels diumenges, de 16 Km només hem acudit 2 " E.T"....que passa amb la resta....?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats presi.
El primer soparet i després ja podem anar preparant una mariscada per quan arribis a les 5000 visites.
S'ha demostrat que lo de 1000 era massa fàcil per tu.

Por cierto Povedilla, el Presi hoy ha pulverizado todos sus tiempos. Ya puedes ir preparando la munición para cuando nos empiece a hacer la goma otra vez!

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Pove: tiene razón la gacela, ayer hice añicos todos los cronos a los que os tengo acostumbrados....7 minutos menos!.....cuando quiero...puedo!