dilluns, 3 de març del 2008

COMENÇA EL BON TEMPS I ELS "ESPORTISTES DE TARRAGONA" ENS TREIEM LA SON AMB 2 NOUS REPTES

Aquest mes no hem actualitzat gaire el blog degut a que no hem participat en gaires curses, de fet, la Mitja de Granollers ha estat la única.

Però, per tranquilitat de tots els nostres seguidors, que no paren de queixar-se per que no actualitzem el blog, estigueu tranquils, que els nostres entrenaments van a bon ritme, seguim acumulant Km a les nostres cames i l'equip segueix entrenant.


El primer repte serà participar en la 7ena MITJA MARATÓ DE LA CALÇOTADA el 30 de Març a Valls, la capital del calçot.





la següent setmana participarem, com l'any passat, en la CURSA DE BOMBERS 2008. Aquesta cursa serà "la presentació en societat d'un nou fitxatge, aquesta vegada serà "unA "Esportista de Tarragona".....ja us en donarem detalls.



No volem acabart aquest "post" sense tornar a fer homenatge a la fita que va conseguir "l'huracà de Levante". Merescut és té que tornem a penjar una foto seva al blog. Ara que la prpera haurà de ser dalt de un podium eh!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Comença el bon temps, comença el bon temps.. quin lince aquest President!!

Presi ja m'he apuntat als Bombers i als calçots. Fa setmanes que no corro, patirem, patirem.

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

bueno, bueno....menos conya amb el temps, a veure si tindré la culpa ara del canvi climátic.
Veig que us he picat i que poc a poc us anau apuntant tots a les curses. Ja era hora!!!

Anònim ha dit...

Presi,per una vegada veig que tens raó, avui mateix he vist el primer cartell del Corte Inglés, on diu " HA LLEGADO LA PRIMAVERA". De totes maneres com ja vaig adelantar allà pel mes d´Octubre o Novembre.....arriba el bon temps i els equipatges d´hivern promesos encara no apareixen...........
"Como lo cortés no quita lo valiente"........gràcies per les fotos i les teues paraules de felicitació.......encara que sigue mereixidor de tot això i molt més.