dilluns, 6 de juny del 2011

PUJADA AL LORETO

Aquest any la Pujada al Loreto es va celebrar en dissabte, això potser va fer que hi haguessin menys participants que en altres edicions. Del nostre Club només va poder participar el Pablo, bé,.........i la Laura, però aquesta vegada com a voluntària de la ONCE, entitat que sempre organitza magníficament la Cursa. No es va cansar de donar ánims a tots els corredors des del cotxe de cap de cursa.

El Pablo, va aguantar bé els casi 5 Km de forta pujada continua que té el tram final de la prova i no solament es va classificar entre els 45 primers, sinó que va tenir la sort de que li toqués un dels premis del sorteig!!
Diumenge a la tarda vam anar a veure l’arribada dels primers atletes de l’Extreme Man Triathlon 226 Salou-Costa Daurada. Mai havia presenciat una prova d’aquesta mena i la veritat és que impressiona en tots els aspectes, i és que nedar 4 km al mar, pedalejar 180 Km en bicicleta i finalitzar corrent una marató (42 Km), està a l’abast d’uns pocs privilegiats que a més de tenir unes condiciones físiques espectaculars, han de disposar d’una mentalitat de ferro per poder aguantar una prova d’extrema resistència com aquesta.
La competició es va iniciar a les 6.30 h del matí i després de gairebé 9 hores i 30 minuts, va creuar la línea de meta el primer atleta classificat. L’organització esperava l’arribada d’atletes fins passades les 22 h de la nit, això vol dir que arribarien participants amb més de 15 hores de competició seguides. No cal dir res més, impressionant!

També han participat E.T en la caminada Reus-Prades-Reus, de 55 Km, que encara que siguin caminant...és tota una quilometrada!!