dimarts, 17 de maig del 2011

3a CURSA DEL CATLLAR

La Cursa del Catllar ja porta tres edicions i en cap d’elles han faltat atletes representant el nostre Club. Els ‘Esportistes Tarragona’, en major o menor nombre, mai fallen a cap de les curses que s'organitzen prop de la nostra ciutat.
Aquesta vegada vaig acompanyar als ‘benjamins’ del Club fins al Catllar. Segueixo lesionat i encara no puc córrer, però almenys gaudeixo una mica de l’ambient de les curses i sobretot dono ànims i suport als nostres, que s’ho mereixen!



Encara que van ser tres els ‘E.T’ inscrits, finalment només el David i el Xavi van participar-hi. El Diego, amb molèsties als abductors, desprès de l’escalfament va decidir no arriscar i guardar energies per la propera cursa. Una llàstima, però ja se sap, les molèsties i les lesions malauradament, sorgeixen quan menys t’ho esperes.
Jo ja havia fet la primera edició d’aquesta cursa i ja els vaig avisar de les “rampetes” que s’hi trobarien, durant els més de 10 Km de que consta el recorregut i que haurien de suar molt si volien aconseguir una bona marca. No obstant no van trigar gaire en arribar després dels primers classificats, primer el David i després el Xavi,....quins cracks!....Ja ens podem espavilar les “velles glòries”, que aquests pugen forts!


Com sempre....poc temps per descansar...La cursa de Sant-Llorenç La Mina, la Milla de Tarragona, La pujada al Loreto i els 10 km de la Canonja ja les tenim a la cantonada....

1 comentari:

marc c ha dit...

Felicitats per la vostra cursa, nosaltres tenim una molt petita al nostre poble la Torre de Fontaubella a Tarragona, és el 13 agost 2011

gracies