dilluns, 11 d’abril del 2011

CURSA DE BOMBERS 2011

Gairebé una dotzena d’Esportistes Tarragona van córrer la Cursa de Bombers 2011. A més, tampoc van faltar alguns atletes lesionats, simpatitzants, amics i familiars. Tots cap a Barcelona, a participar d’una manera o altra en la mítica cursa barcelonina.

Tothom coneix aquesta cursa i tots els que l’han corregut alguna vegada coincideixen en el mateix: l’ambient impressionant que es respira durant tota la cursa i sobretot en la línia de sortida, on més de 20.000 corredors esperen atapeïts el tret de sortida al ritme de la música. Es “respira running” per totes bandes!!!. Tota una festa d’aquest esport que ningú es vol perdre.

Sona el tret de sortida i la “serp” de corredors, aquesta edició de color groc fluorescent, comença a desfilar. Es veuen corredors de tota mena: els d’elit, els que s’entrenen habitualment i que van a intentar fer marca i la tenen com una cursa més entre les moltes del seu calendari, els novells i els esporàdics que no acostumen a practicar aquest esport i que saben que, probablement l’acabaran caminant. Tots ells faran la mateixa distància: 10 km. Tots ells acabaran i per tant, del primer a l’últim tots són campions.

La lesió que arrossego no em va permetre córrer, però almenys, com a compensació vaig poder gaudir de la cursa des d’un lloc privilegiat, just a la línia de sortida. Allí vaig poder estar amb tots els atletes d’elit, observar com escalfaven (pràcticament corren una cursa en l’escalfament!!), com es concentren abans de la competició...res a veure amb la majoria de la resta de corredors, embotits als seus calaixos i amb l’espai mínim per respirar.

Va ser un luxe poder intercanviar unes breus paraules amb campions de la talla de Núria Fernández y Chema Martínez, que encara que no van competir, eren allí donant suport a la cursa.

No vull acabar la crònica sense un record especial per una de les nostres atletes, la Laura. Malauradament, una inoportuna lesió a tres dies de la cursa, va impedir la seva participació després de moltes setmanes d’entrenaments i sacrificis. La cursa no va ser el mateix sense ella. Ànims Laura!!!

A continuació teniu algunes de les fotografies de la cursa:


Els "benjamins" del Club...que cada dia donen més guerra!


Amb l'Actual Campiona d'Europa de 1.500 i d'Espanya de Cros:


La Tarragonina Natalia Rodríguez i guanyadora de la present edició:

Instants abans de la sortida...impressionant: La "serp" groga comença a desfilar: Victòria de la Natalia en categoria femenina:
Els guanyadors:


Dos cracks:


Més cracks....aquests, segons les seves paraules després de la cursa:...fundidos!