dilluns, 7 de febrer del 2011

MITJA DE GRANOLLERS 2011

Avui la crònica l'escriu el Toni, un dels 'E.T' que va disputar la prova i les magnífiques fotos, estan fetes pel Pablo, un altre atleta del nostre Club que es va reservar les forçes per altres reptes.

Aquest diumenge dia 06/02/2011 es va disputar la ja classica MITJA de GRANOLLERS que es considerada per molts la millor mitja marato a nivell nacional. L'organització de la cursa es milimetrica i tenen tots els detalls que fan que els corredors només s'hagin de preocupar de correr. Enguany, a més a més, celebraven el 25è aniversari de la prova.
"La Mitja" sempre compta amb atletes d'èlit que venen per disputar la prova al màxim nivell

3 - HOLLY RUSH-MAY....................1:15:40

Com no podia ser de cap altra manera uns quants bojos del running dels ET's vam ser-hi presents i també vam poder gaudir de l'ambient espectacular que es pot viure.

Però no nomès això sino que, com ja acostuma a fer darrerament, la Laura va guanyar la modalitat del QUART de La Mitja, donant als ET'S una nova alegria.

Aquest però també és un dels únics punt foscos que podem resaltar de l'edició d'enguany de la cursa ja que l'organització no va tenir cap mena de consideració envers els guanyadors i participants d'aquesta modalitat organitzada i no hi va haver cap mena de trofeu ni tan sols cerimonia final pels millors classificats. Crec sincerament que en el nivell que es mou aquesta prova no hauria de costar gens fer el petit gest de premiar l'esforç dels participants en la modalitat del QUART de mitja. Espero que de cara a futures edicions això no torni a succeir pel bé de la prova.

La resta vam fer la nostra particular cursa:
El Bono dels "U2"?? ah, no que és el Jimmix!!
El Gerard i jo, casi més pendents de sortir a la foto...HO HAVEU VIST???
El Curro, defensant l'Honor de la Familia Vargas:

Que guapa la samarreta i com ens queda de bé!!

I el Presi colant-se a la Zona VIP ... algun dia cridaran als mossos !!!
Y el otro ... Alegra esa cara niño que has ganao !!!... ah no, que al final va quedar segon!!!