dilluns, 24 de gener del 2011

XVII CROS "SANT SEBASTIA" DE LA CANONJA

Un altre èxit pels Esportistes de Tarragona! La Laura està en forma i es nota!. Aquest diumenge, al Cros de la Canonja només la va poder superar una atleta del Barça molt experimentada en curses d’aquest tipus. Tot i així, la diferència entre ambdues atletes va ser mínima i de ben poc que no celebrem un altra victòria a dalt de tot del pòdium.

La cursa, amb una distància total de 4 Km, transcorria per un circuit molt exigent, ple de desnivells que dificultava als atletes mantindre un ritme constant. El Cros, és una modalitat d’atletisme, diferent a les que estem acostumats a participar, ja que transcorre camp a través per circuits naturals no urbans amb obstacles naturals que contribueixen a incrementar la dificultat de la prova i és per això, que no tots els corredors de fons estan capacitats per obtenir bons resultats en aquest tipus de proves.


La Laura des del primer moment es va situar en la segona posició de la categoria de dones. Poc a poc va anar incrementant cada vegada més la distància amb la tercera classificada, una atleta del Club Atletisme Igualada, i retallant a la vegada la distància amb la primera. Al final, una segona posició molt merescuda i molt treballada. Enhorabona!!!