dimarts, 22 de febrer del 2011

ENS ESTRENEM EN DUES MODALITATS NOVES: DUATLÓ I PADEL

Els ‘Esportistes Tarragona’ ens hem estrenat en dues de les modalitats en les que recentment ens hem inscrit com a Club: DUATLÓ i PADEL.

El nostre atleta més polivalent, el Pablo, especialista en tres disciplines esportives com són el running, el ciclisme i la natació i que compta amb l’experiència d’haver participat en més d’una triatló, va representar als ‘E.T’ en la “Duatló de Muntanya Popular de Vila-Seca”, en un circuit que transcorria per l’hipòdrom i els senders del Parc de la Torre d’en Dolça d’aquest municipi.
La prova, encara que va ser diumenge, per nosaltres ja va començar el dia abans. Tot i que plovia, ens vam atrevir a acompanyar al Pablo a provar el circuit en bicicleta. Ja no vam dormir tranquils, per por de que la pluja deixés els senders impracticables i sobretot, perquè....vam poder comprovar “in situ” que la prova no seria gens fàcil amb un recorregut molt exigent. El Pablo hauria de suar i de valent per aconseguir una bona posició!!!

El primer tram de la cursa, el temps, va ser el més fàcil de superar, ja que el diumenge es va llevar radiant i la pluja del dia anterior va donar pas a un dia solejat que convidava a fer esport. Ara només faltava mentalitzar-se per afrontar el circuit: 4 km de running + 12 de bike + 2 km de running. Dues modalitats diferents i dues transicions!

En modalitats com les duatlons i triatlons és molt important dominar les transicions, a més de ser ràpid i àgil. S’ha d’estar acostumat a la pràctica dels diferents esports, ja que en un interval molt breu de temps, l’atleta posa al 100 x 100 algunes parts del cos i diferents muscles que no havien treballat en la modalitat prèvia.

El Pablo va acabar la prova en una excel•lent 18ena posició de 97 atletes participants. Al tractar-se d’una prova popular, el nivell dels atletes oscil•lava en un ampli ventall, des de veritables especialistes, gairebé professionals, fins als totalment amateurs que hi participaven per passar una bona estona. El nostre ‘E.T’ va completar la prova al voltant dels 58 minuts, a tan sols 7 minuts del guanyador. Excel•lent!

Els acompanyants, encara que no vam “suar la samarreta”, vam gaudir de valent, del dia i de la prova, ja que a més de ser una modalitat molt entretinguda pels espectadors, transcorria per un circuit molt bonic i crec, que bastant desconegut pels tarragonins, ja que es tracta d’un indret ideal per anar a entrenar. A més, s’ha de felicitar als organitzadors que van cuidar fins al darrer detall tot el que necessita un bon event esportiu per ser atractiu.
Vam poder fer bones fotos al Pablo i al Dani, un bon amic que també va participar-hi. A continuació teniu el reportatge fotogràfic:


En la secció de Padel, dos germans de la ‘saga’ Jimenez ens van representar en un torneig a Gavà i per poc que no arriben a les finals. A la propera nois!! Enhorabona!!

El proper repte que sen’s presenta és a Cambrils on s’espera una participació de més de 10 runners del Club que afrontaran les distàncies de 10 Km i Mitja Marató. Molts ànims a tots!!