dilluns, 28 de febrer del 2011

2ª EDICIÓ MITJA MARATÓ-10 KM DE CAMBRILS

Seguim a tope! La segona edició de la Mitja marató-10 Km de Cambrils ha comptat amb 11 atletes dels ‘Esportistes Tarragona’. Feia molts caps de setmana que no ens juntàvem tants ‘E.T’ en una mateixa prova. Aquesta vegada el color grana de la nostra samarreta ha estat present en les dues modalitats: la de 10 Km amb el Diego, el Toni, el Manel, el Dídac, el Xavi, El Lluís i els dos Davids i en la Mitja Marató amb el Carles, el Gerard i el Beni.


El recorregut era igual que en l’edició anterior, gairebé la totalitat del mateix vorejant la costa de Cambrils. Molt planer, la única dificultat que acostuma a presentar aquesta prova és el vent, que com l’any passat també ha estat protagonista en alguns moments de la cursa. Entre els atractius de la cursa es comptava poder còrrer al costa d’en Martin Fiz, tot un Campió Mundial.

Cada atleta del nostre Club ha fet la seva cursa particular, lluitant pels seus objectius personals. Uns quants s’han esforçat per intentar baixar la marca personal en la distància, altres per millorar la seva actuació respecte a l’edició anterior, i alguns pel sol fet de gaudir d’una cursa en companyia i fer equip, com el Gerad fent el darrer entrenament fort abans del seu gran repte: la marató BCN de diumenge vinent A tots ells se’ls ha de felicitar i sobretot animar-los a que segueixin entrenant i gaudint del running com un esport en el que l’exigència dels durs entrenaments i la motivació de la competició del cap de setmana et fan fort per afrontar altres reptes que es presenten a la vida.

Els nostres runners d’avui també poden estar contents del suport que han rebut de tots els acompanyants, amics i companys d’equip que hem estat a Cambrils donant-los suport en tot moment. Aqui teniu el reportatge fotogràfic que vam fer el Pablo i jo...bé ja es nota qui té més traça a fer fotos no?: