dilluns, 29 de novembre del 2010

19 MITJA MARATÓ DE TARRAGONA

La “Mitja Marató de Tarragona”, una de les clàssiques on no fallem mai els Esportistes de Tarragona. Aquesta vegada, als veterans del club, no ens ha tocat més remei que reservar forces pel diumenge vinent, dia que marxem tota una colla a córrer a Lisboa les disciplines de Marató, Mitja marató i 6 km.
Ahir a Tarragona, entre els 2.000 participants de la Mitja, hi havia dos dels nous cracks dels Esportistes, els germans Campos, fitxatges estrelles de la temporada. Dos atletes que entrenen a fons seguint un pla específic per aconseguir els seus objectius. Era d’esperar doncs que fessin una bona cursa i així va ser, no van decebre i tots dos van “volar” pel circuit, superant en molts minuts les seves marques personals.
Una vegada més la Mitja de Tarragona va ser la cursa de referència de la ciutat. En aquesta no falla ningú: atletes experimentats i reconeguts de la ciutat, corredors populars habituals, populars esporàdics, gent de totes les edats. Tothom vol córrer la Mitja a Tarragona!!

Aquesta vegada vaig gaudir de la cursa des de la “banqueta” i vaig comprovar com s’ho curren els de l’organització i sobretot els voluntaris, pendents en tot moment del que necessiten els atletes. Felicitats a tots!
Aquí podeu veure les CLASSIFICACIONS, i més fotos: