diumenge, 24 d’octubre del 2010

3a MITJA MARATO DE REUS I 10 KM

El principal objectiu d’aquesta temporada és el viatge a Lisboa el 5 de desembre, on una bona representació del Club participarem en la nostra primera Marató. El mateix dia, a la capital portuguesa hi haurà representació dels E.T en altres modalitats que es celebren juntament amb la marató: la Mitja Marató i els 6 Km. Tota una colla cap a Lisboa!
Ens preparem pel gran dia amb entrenaments diaris i una planificació de curses els diumenges, en funció de l’estat de forma i les condiciones de cadascú. Jo havia de fer una Mitja abans de Lisboa i vaig escollir la de Reus, per la seva ubicació en el calendari i perquè no hi havia participat mai, i en tenia ganes. En la modalitat de 10 km, també van participar dos companys del club: el meu germà petit, que ja ha corregut amb nosaltres vàries curses i el David, un “nou fitxatge”. Dos cracks. Enhorabona!

Afrontava la cursa amb ganes i amb bon estat de forma, ja que portava unes setmanes amb un bon ritme d’entrenaments, gràcies als consells i a les sortides diàries que fem amb el Beni, la Laura i el Pablo, companys d’entrenaments i supercracks del running. L’únic handicap era que el dia abans, notava els bessons bastant carregats i això em feia estar una mica intranquil. L’objectiu era fer menys de 1 h:40’.
La cursa em va agradar. Tot i que el recorregut no és gaire bonic, ja que és molt perifèric i no hi ha gaires trams amb públic, llevat de la zona propera a l’arribada. La resta d’aspectes de la cursa els vaig trobar prou bons: bona organització, força avituallaments i sobretot els darrers metres d’arribada, dins el pavelló olímpic, on els corredors sentíem el caliu de la cursa travessant una catifa i envoltat de grades amb gent.

La línia d'arribada dins del pavelló, una hora abans de començar la cursa:

Per completar els 21 Km de la Mitja, s’havien de donar dues voltes al circuit. Durant la primera vaig reservar forces, anant a un ritme que no em fes patir en excés i que em permetés mantindre intactes les possibilitats d’aconseguir al final de la cursa la marca desitjada. A excepció del tram de la variant, on hi havia 2 Km de pujada continuada i on vaig patir una mica, vaig passar els 10 Km amb molt bones sensacions. A la segona volta em vaig trobar molt bé, se’m va fer curta i fins i tot em van quedar forces per “sprintar” al darrer Km. Al final vaig millorar l’objectiu, fent una marca de 1:38':07''. Molt content.
Aquí teniu les classificacions:MITJA MARATÓ i 10 KM


2 comentaris:

pablo ha dit...

vamos presi todavia y a recuperarse para lisboa

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

gracias....aver si lo conseguimos