diumenge, 19 de setembre del 2010

UN ALTRA "PEONADA"...

Com un dels punts forts de seva Festa Major de Santa Tecla, Tarragona porta 31 anys organitzant la “Peonada”. Cursa molt popular, de poc més de 6 Km on el més important es gaudir de l’ambient de festa. Hi participen corredors de tota mena, des dels més novells fins als més experimentats, sempre fidels a una de les “clàssiques” de la ciutat, i per això no falla cap dels runners habituals que cada dia ens creuem entrenant pels circuits de la ciutat. Tant a la sortida com a l’arribada tot son salutacions i ànims entre els corredors. És festa Major!

Els Esportistes de Tarragona també ens hem sumat a la festa i contents per ser força colla. La nostra samarreta s’ha fet notar entre els gairebé 2.000 corredors. Uns abans i els altres una mica més tard, però tots hem arribat a la meta i el més important, que ens ho hem passat bé i jo, a més com que era el meu aniversari, he tingut “premi extra” amb un pastís a l’arribada!!
El proper repte és a Reus, la Mitja Marató i els 10 Km i anant fent camí cap a Lisboa!!
P.D: Aquest cap de setmana també hem tingut represetnació a la Mitja Marató de Riudoms, on el Carles donava "més canya" a les seves cames, pensant en la Marató.