diumenge, 5 de setembre del 2010

III CURSA VALL DE L'ARRABASSADA

Havíem participat en les dues anteriors edicions i tampoc podíem faltar en aquesta. Les curses que es fan a la nostra ciutat son “sagrades” i no fallem mai.
Amb la cursa de la Vall de l’Arrabassada inaugurem la temporada 2010/2011, un any que serà especial, per que alguns de nosaltres ens hem proposat fer la marató. De moment estem inscrits per participar el 5 de desembre a Lisboa i estem entrenant de valent per assolir aquest repte. Aquesta temporada també presentarem noves iniciatives, que poc a poc anirem desvetllant.
Ahir vam ser quatre els “runners” de l’equip que vam fer la cursa, dividits en les dues modalitats, de 5 i 10 km. Aquest any va ser més dura que en anteriors edicions. Els organitzadors, cada any varien una mica el circuit, afegint més dificultats en forma de desnivells i aquesta vegada al traçat de la cursa es va sumar la pujada de l’Arrabassada fins al Fortí de la Reina i els que corríem la de 10 km, ho vam notar a la segona volta, on aquest tram ens va passar factura.



Per ser sincers, per alguns de nosaltres, les expectatives abans de la cursa en quant a marca eren millors. Havíem entrenat i ens notàvem forts per fer una millor marca. No obstant, no ens hem allunyat massa de l’objectiu i tenint en compte que no portàvem ritme de competició, podem estar satisfets. En quan a l’organització, es nota l’experiència i cada any,a més de sumar participants, la cursa millora en molts aspectes i segur que ben aviat serà tot un referent. Felicitats! Ens veiem a la propera, "La Peonada" el dia 19!