dimarts, 25 de maig del 2010

CURSA SANT LLORENÇ-LA MINA I....."E.T" BY THE WORLD 7

Avui el "Cronista" és el Toni:

Aquest diumenge, el Club va participar a la clàssica cursa dels Pagesos. La 12a edició de la St Llorença - La Mina. En aquesta ocasió només hi vàrem poder anar els germans Jiménez ja que la resta de components tenien altres compromissos.


Com cada any, l'ambient que es pot respirar en aquesta petita cursa és immillorable, a més a més el dia ens va acompanyar i encara que lluia el sol, la calor no va apretar més del compte.
El circuit, pels que no el coneguin, comença amb una forta baixada que ens porta des de l'esglèsia de Sant Llorenç, patró dels pagesos i situada a la part alta de Tarragona, fins al carrer Reial on un cop arribats al riu Francolí, canviem l'asfalt per la terra i avancem contracorrent per la vora del riu. En arribar a l'avinguda Roma abandonem per un moment el riu per traverssar-lo i canviar de banda i així poder continar pujant riu amunt finar arribar a la meta situada a la boca de la Mina, molt a prop del polígon Riu Clar.
En total un 6,5 km aproximadament que es fan en un no res i et permeten gaudir d'un dia d'esport entre amics.
Els guanyadors absoluts de la prova van ser en Mohssen El Haddad i Mireia Sosa Perez i com acostuma a succeir, sempre que es deixa veure en alguna de les curses en què participem, el petit dels Jiménez (Dídac) s'en va emportar el gat a l'aigua i va ser el primer classificat del club, amb diferència. Després d'ell, encara que ja a una certa distància, va arribar el Manel que com podeu veure a les fotos està fet un Dandi després de fer la dieta dels "famosos". I per no defraudar al personal l'últim a arribar vaig ser jo, encara que he de dir que diumenge vaig retrobar les bones sensacions corrents i ja no vaig "patir com una perra" com a les darreres curses en què havia participat.
I com que aquí els únics que vam anar vam ser els Jiménez, aqui em teniu escrivint la crónica de la cursa ... i això és feina del Presi !!!



Doncs si...en efecte, no hi era el "Presi", estavem a Burgos en una celebració familiar, amb la resta dels Vargas, també membres de l'equip. Vam aprofitar per "preparar el terreny" per la Mitja Marató que es celebra en aquesta ciutat i a la que assistirem el dia 20 de juny.
I com sempre.... és obligat lluir la samarreta del Club!!!....en aquest cas, per donar ànims als que que van participar a la cursa de diumenge.