dimarts, 2 de març del 2010

10 KM i MITJA MARATÓ DE CAMBRILS

Un mes de febrer ben “suat”!! Tres competicions en 4 setmanes,....no esta malament, oi? La darrera va ser La Mitja-10 Km de Cambrils. En aquesta, al final vam escollir la distància curta, i és que amb el ritme que hem portat aquest mes, era una mica arriscat tornar a fer una mitja. Encara queda molta “tela” per endavant, la temporada és llarga i no cal forçar la màquina abans de temps i arriscar a lesionar-se.
La cursa ens va agradar molt: molta participació i bona organització, tot a l’alçada dels grans esdeveniments. Per ser la primera edició els organitzadors van treure nota! I a més, el circuit gairebé planer va fer que tots aconseguíssim bones marques. Aquesta vegada, els veterans del club es van imposar als nous fitxatges...les “bales”, que aquesta vegada van sortir amb la pólvora mullada.....i és que la experiència és un grau!!
També cal destacar la presència a Cambrils d’un mite de l’atletisme espanyol: Martin Fiz, que també va disputar la prova dels 10 Km, acabant en segona posició. Em vaig poder fer una foto amb ell!!!

A continuació, les FOTOS:

Mai hi som tots....que passa amb la resta del club, on són??? vaaaaaa......



Concentració....instants abans del tret de sortida......:

Primers metres de la cursa amb Martín Fiz al capdevant!!


Recta final. grup que encapçala la prova:


Al fons...el nou fitxatge del club, suant de valent a la seva primera cursa!Enhorabona:


Arribada dels Germans:


Foto de campions: