diumenge, 7 de febrer del 2010

II CURSA DE 10 KM A MONTBRIO DEL CAMP

La primera de les tres grans fites previstes pel mes de febrer, ja està assolida!....“La Copa, ja és al sac!”, ara falten la “Lliga i la Champions”...casi res...: Mitja de BCN i Mitja de Cambrils.
I gran noticia, els organitzadors de la Mitja de Cambrils han aconseguit que participi un dels "grans" d'aquest esport, en Martín Fiz, un mite de l’atletisme, que entre altres molts mèrits esportius, va ser campió del món.....Podrem seguir el seu ritme????.....molt em temo que el veurem passar com una fletxa!
La cursa de Montbrió ha estat realment bé. Bona impressió només arribar, per la gran quantitat d'atletes presents, tot i que coincidia amb una cursa mítica en el calendari del corredor de fons: la Mitja de Granollers. Vam participar fa dos anys i realment una passada, però.....que voleu que us digui...com correr a prop de casa res!.


A la primera edició de Montbrió no hi vam participar i per això el diumenge anàvem una mica a “cegues”, sense saber les caracteristiques del recorregut. Aquest, ha resultat totalment urbà, un no parar de girar per carrers, sense rectes llargues, que transcorria tant pels carrers més nous i amples de les afores del poble, com pels més estrets del casc antic.
Aquesta vegada les "joves promeses" del club no han participat, però els "de tota la vida", els que no fallem mai, hem complert amb escreix assolint molt bones marques.

És una bona cursa per fer una bona marca, molt planera i encara que, es presentin bastants desnivells, aquests no són gaire pronunciats i no trenquen massa el ritme. Si no arriba a ser pel vent, bastant emprenyador quan et tocava de cara, potser fins i tot, haguessim fet millor marca.
El millor: la bona participació de gent, una bossa del corredor decent amb esmorzar popular de porró i coca de recapte, el caliu del poble pels carrers i sobretot a la línia d'arribada i, com no, a nivell personal, les bones marques que hem aconseguit.
Diumenge vinent ens espera la Mitja de BCN....