diumenge, 13 de desembre del 2009

1a CURSA DE MUNTANYA DE LA RIERA DE GAIA

Fred, pluja, fang...... i més fang!.... factors constants a la cursa d’ahir!!
Tal com anunciaven els meteoròlegs, diumenge va començar el fred de debò i nosaltres ho vam “patir” de valent! Quatre dels nostres vam participar a la 1a Cursa de Muntanya de la Riera del Gaia. Un recorregut de 12,5 Km que, sense entrar en la classificació de “pura i dura cursa de muntanya”, es presentava en alguns trams, força exigent, amb continus desnivells i alguna que altra pujada ben anomenada “trencacames”.
Abans de diumenge, el circuit de la cursa, es presentava a priori immillorable, dissenyat pels paratges naturals del voltant del poble, pel ben mig de la natura. Es preveia doncs, una bona cursa, exigent, però distreta i molt diferent a les d'asfalt que estem acostumats, molt més monòtones de per si.
No obstant l’imprevist de la climatologia va afectar de ple al traçat. La constant pluja va deixar tot el terreny molt enfangat i amb molts tolls, obligant als corredors a tenir molta cura de no relliscar. Al final, vam arribar tots amb fang fins les orelles, però molt satisfets d’haver acabat i d’haver fet un bon paper. L’any vinent segur que repetim, encara que nevi!

Sobretot optimisme abans de la cursa: una foto amb el trofeu. Al final no ens el vam quedar nosaltres....llàstima, per la propera segur que cau!

Una menció especial a l’organització. Els amics de RW Tarragona, un cop més s’han superat i amb aquesta nova cursa segueixen contribuint a incrementar l’afició al running a la nostra ciutat! Enhorabona i ànims!! I també un OLE! pel Carles i la Isi, companys d'equip, que encara que no participessin en aquesta cursa i malgrat la pluja i el fred, ens van venir a animar i fer fotos a l’arribada. Han promès que a la propera si es posaran la samarreta!!
Ens veiem a la propera, la Sant Silvestre de Tarragona i quinze dies després, esperem fer un ple històric del club al Quart de Marató de Reus el dia 17 de gener.