dimecres, 23 de setembre del 2009

30 ANYS DE PEONADA PER TARRAGONA I 3 ANYS DE PEONADA PER EL NOSTRE CLUB

Tarragona està de Festa Major!!! i com en moltes altres ciutats, per tal de reunir a tots els tarragonins que els hi agrada l'esport, es cel·lebra una cursa popular enmarcada dins del programa d'actes de la Festa. A casa nostra tenim LA PEONADA. Tarragona ja porta 30 edicions d'aquesta prova i nosaltres, com a club de recent creació que som, solament hem participat a les 3 darreres edicions, però....no ens pensem perdre cap més.
Tothom diu que és una cursa familiar, per disfrutar sense pensar en el cronòmetre, i de fet, així ho és, ja que no hi han classificacions, ni distància homologada. A més, hi participa molta gent novell en aquest esport, families senceres fins i tot amb cotxets de nadons! A tot això s'ha de sumar que el recorregut, aquest any millorat, tan sols és de 6 Km, molt assequible per a tot tipus d'atletes populars.
Diumenge van ser pocs els Esportistes de Tarragona que van participar en aquesta clàssica prova tarragonina. No obstant, ho han fet amb "gallardia" (paraula citada textualment per un dels nostres). Oi que davant d'aquesta qualificació no podem demanar res més????
A la propera, segur que hi serem tots!!Bona festa major!!