diumenge, 24 de maig del 2009

CURSA SANT LLORENÇ-LA MINA

Un any més hem tornat a gaudir de la cursa de Sant llorenç-La Mina. Per nosaltres és una cursa molt especial, ja que va ser la primera de totes i amb la que ens vam iniciar en el món del “running” popular. A partir d’aquí, i poc a poc ens hem anat enganxant en aquest esport, participant en altres curses, fins al punt de formar un modest club. Ara, després d’uns anys, ja és del tot habitual trobar sempre algun “Esportista de Tarragona” en qualsevol cursa popular que es celebri en la província.

La prova no és massa multitudinària, uns 400 participants, però l’ambient és molt bó, amb participants de tota mena, des dels aficionats principiants fins els ja habituals corredors experimentats que trobem en totes les curses. A més, el recorregut és molt assequible, ja que tan sols són 7 km, meitat d’asfalt que transcorren per el centre de la ciutat i l’altra meitat per camins prop de la llera del riu Francolí fins arribar a la “Mina”.

Com ja és habitual en la majoria de les curses tarragonines, han guanyat una vegada més els companys de Runnersworld Tarragona. No obstant, els entrenaments diaris poc a poc donen els seus fruits i nosaltres anem millorant dia a dia i superant les nostres marques personals.

Per altra banda, estem contents perquè, encara que n’ha faltat algun, feia molt temps que no ens reuníem tants membres del club en alguna cursa, potser és perquè en aquesta........ sempre acabem amb un esmorzar de forquilla i ganivet!!