diumenge, 31 de maig del 2009

23 CURSA POPULAR DE NOU BARRIS

Un altra vegada hem creuat les fronteres tarragonines per participar en una cursa popular a Barcelona. Aquesta vegada ha tocat suar la samarreta a la 23ena edició de la Cursa Popular de Nou Barris.
Només arribar ja hem vist que es tractava d’una cursa ben organitzada i amb bon ambient, de seguida hem pogut agafar els dorsals i ens ha donat temps a fer bastant estona d’escalfament. Poc a poc anaven arribant els participants i al final gairebé 750 corredors hem pres la sortida.
La prova ha començat en baixada i per tant molt ràpida (costa molt frenar-te en aquests casos quan la resta de corredors surten a tope), i com era de preveure, aquest desgast ho hem acabat pagant i vora el Km 5, en una pujada llarga, hem baixat molt el ritme durant gairebé dos Km i això ens ha fet perdre els segons que ens haguessin portat segur a fer marca personal.
an estat 10 Km molt irregulars, amb constant pujades i baixades, tot i així, hem pogut anar junts gairebé tota l’estona i menys de 25 segons ens han separat de la nostra millor marca personal. Si el recorregut hagués estat més pla, “petem” la marca segur!