diumenge, 26 d’abril del 2009

CURSA 10 KM AL CIRCUIT DE CATALUNYA

A les 7:00 AM va començar la nostra cursa particular. Al sortir de Tarragona plovia molt i dubtàvem de que es pogués celebrar la competició si feia el mateix temps a Montmeló. A mesura que ens apropàvem a BCN, el temps millorava i una vegada arribats al circuit, per sort no plovia i al cel només es presentaven alguns núvols grisos. Semblava doncs que no ens mullaríem durant la cursa. Al final no ha estat així i ens hem mullat de valent!!
Com que vam arribat amb temps de sobres, ens va donar temps a passejar una mica pel Circuit, i la veritat....una mica decebedor: tot el “glamour” que es veu a les curses de F1 per la tele: boxes plens de tecnologia, graderies plenes, padoks engalanats...., en aquesta ocasió, res de res. Totes les instal·lacions del circuit es veien com “abandonades” i el fet de que no deixessin accedir a les grades als acompanyants, ha contribuït més a emportar-nos una impressió decebedora en aquest aspecte.
Durant el reconeixement, de seguida ens vam adonar de que el circuit no era en absolut pla com ens pensàvem i que hi havia alguna que altra pujada bastant pronunciada, els típics i llargs “tobogans” que tant ens mortifiquen als corredors!
La sortida de la cursa era a mig quilòmetre de la línia d’arribada i va començar de baixada i per tant, ràpida i fent bons parcials als primers Km, però de seguida van començar les pujades i tot es va anar equilibrant.
Resulta curiós veure com, les mateixes rectes i els mateixos revolts per on passaran d’aquí a uns dies els mítics pilots de F1, els ocupen una riuada de corredors: això si, a velocitat “una mica” diferent.
La cursa ha estat de dues voltes al circuit i amb “sorpresa final”, ja que la denominació de la cursa de “mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple”, s’ha fet més realitat que mai, ja que a més de pluja hem tingut fort vent de cara i calamarsa!!!
Al final cap a casa xops, però contents d’haver-hi participat i......sobretot de fer marca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ronaldinho???????