diumenge, 29 de març del 2009

8a MITJA MARATÓ DE "LA CALÇOTADA" A VALLS

Molt bona cursa i molt bona marca!!!
Els sacrificis i els entrenaments diaris donen el seu fruit i en cada nova Mitja Marató que participem, esgarrapem uns minuts al cronòmetre.
Va començar el dia malament: canvi horari, pluja, fred i sobretot......pensar en el traçat del 21 km que teníem per endavant, que ja coneixíem, ple de desnivells i interminables “tobogans”. Però una vegada comença la cursa tot això s’oblida i només ens concentrem en agafar un bon ritme que ens permeti acabar per sota de la nostra marca personal.
Abans de la cursa ens hem pogut fer una foto amb l’Arcadi Alibés, que és tot un mite de les curses populars amb 92 maratons a les cames!! I també amb els amics de Runnersworld Tarragona (felicitem al Juanan que va quedar en segona posició a la cursa de 11 km, quin crack!!).
Hem anat gairebé tota la cursa junts, el Gerard anava controlant el temps a cada Km i anàvem a un bon ritme constant per fer una bona marca. A Bràfim ens va passar l’Arcadi i durant més de 10 Km el teníem uns metres pel davant. Al final, al Km 19, vaig poder “apretar” una mica i atrapar-lo, i així poder arribar junts a la meta, un honor poder-ho fer al seu costat.
L’organització de la cursa perfecta: un traçat molt bonic, passant entre camps de vinyes, quilometratge ben marcat, aigua cada 5 Km i una esplèndida “bossa del corredor”, a més a tots dos ens va tocar un regal al sorteig!!!
Ara toca descansar un parell de dies i preparar la propera....la famosa i multitudinària Cursa dels Bombers a BCN, de 10 Km.