dimarts, 2 de desembre del 2008

MITJA DE TARRAGONA

Diumenge va ser la nostra segona participació en la Mitja marató de Tarragona. Més de 1.600 participants en la cursa amb més tradició de la ciutat i entre ells, tres de nosaltres suant la samarreta, que per cert estrenàvem. A que és guapa?
Entre que el recorregut és gairebé pla i la gentada que hi participa, els primers Km de la cursa ens van passar volant. El Carles de seguida es va desmarcar del grup, mentre que el Gerard i jo vam anar junts tota la cursa. El més dur i que es va fer interminable, va ser el tram de l’escollera, molt monòton i que va del Km 10 al 15 aproximadament. Una vegada superat això, els Km van tornar a passar bastant ràpid fins a la pujada final en la que fins i tot ens van quedar forces per fer un petit “sprint”.
Al final, el Carles que està fet un crack va entrar a la meta per sota de 1.40 i el Gerard i jo ho vam fer per sota dels 1:50, també sobradament.
Encara que nomes érem tres “E.T” els que vam suar els 21,097 km, no van faltar els habituals acompanyants que mai es cansen de donar suport i fer fotos durant tot el recorregut de la cursa.
El millor del dia va ser el dinar de després amb tota la colla al Serrallo, la llàstima és que dels 17 que estàvem a taula, nomes hi hagués 3 corredors. A veure si s’animeu i a la propera podem participar més gent lluint la samarreta del club!!!
Encara no ho tenim decidit, però el pròxim repte potser serà la mitja de Vilanova el proper 14 de desembre.