divendres, 17 d’octubre del 2008

NOTICIES FRESQUES

Fa dies que no actulaitzem el blog, la temporada està començant i ens hem de posar les piles. De moment, al setembre hem anat participant en varies curses "petites" per agafar forma i no va ser fins diumenge passat que el Gerard i el Carles van ser els únics que es van atrevir amb els 21.097 m de la I Mitja del Centenari de Reus. diuen que la organització va deixar molt que desitjar i que fins i tot es van "menjar" gairebé 1 Km. Esperem que l'any vinent estigui millor organitzat. Els fotògrafs habituals no van poder assistir i per tant no podem il·lustrar la cursa amb la participació dels "Esportistes de Tarragona", de totes formes, enhorabona als nostres participants!!



Per altra banda, diumenge estem apuntats a la II Cursa Solidària del País del Cava, que transcorre durant 13 km des de Vilafranca fins Sant Sadurní d'Anoia i tot per una bona causa ja que la recaptació va íntegra per la marató de TV3. Tothom diu que és una cursa que val molt la pena ja que és bastant multitudinària i està molt ben organitzada. Segur que disfrutem!...ja us ho explicarem.


NOTA: si algú es vol apuntar i venir amb nosaltres, es pot fer via internet per caixa Penedès i el cost és de 5 € (avui és el darrer dia)