diumenge, 19 d’octubre del 2008

AVUI HA TOCAT SOLIDARITAT A VILAFRANCA!!!

No podiem deixar de participar en una cursa com la “II Cursa solidària del País del Cava”, en la que la tota la recaptació anava íntegrament destinada a la propera Marató de TV3. encara que aquesta vegada les lesions i encostipats han provocat que únicament pogués ser-hi present un de nosaltres.

La cursa ha consistit en un recorregut de 13 Km desde Vilafranca fins Sant Sadurní d’Anoia, ple dels “maleïts tobogans” que fan variar el ritme, tants, que n’he perdut el compte a meitat de la cursa.

He començat la cursa bastant ràpid, però de seguida he vist que era millor prendre-s'ho en calma per que al no conèixer el recorregut corria el risc de esgotar-me aviat i ressentir-me del recent esguinç del turmell. Durant els primers 6 km no he tingut cap problema, després he passat un parell de km crítics en que he baixat el ritme i un cop passat l’habituallament al Km 8, he recuperat les forces i he pogut apretar una mica més fins al final.

La cursa ha estat un èxit, tant de participació, com de organització, amb bons habituallaments cada 4 km i música d’animació. El pitjor de tot, els continus i llargs “tobogans”, l’arribada en pujada molt pronunciada i que la bossa del corredor que donàven era anecdòtica (sense beguda isotònica ni res per mejar!!).

Encara no he vist si han públicat la classificació, però segons els meus càlculs, he fet 1h:08’ i calculo que han estat més de 600 participants. El premi consistia en regalar en cava el pes del guanyador, esperem que no se l’hagi begut tot després de la cursa!!

L’any vinent segur que repetim!!