diumenge, 3 d’agost del 2008

UN ESTIU "SEC" DE CURSES

A l'estiu, per culpa de la calor, normalment no hi han gaires curses populars programades i les poques que estan ofertades ens agafen una mica lluny de casa. Per tant toca un estiu "sec" en quant a competició pels "Esportistes de Tarragona". No obstant això no és excusa per seguir entrenant i poder arribar a la tardor en plena forma per afrontar les primeres curses serioses de la temporada, la primera a Falset al mes de setembre (no era prou dura, que han incrementat el seu recorregut de 18 a 23 Km!!). L'any 2009 ha de ser el de la nostra primera marató i per poder-ho assolir hem d'entrenar fort!
Com a nota particular, estic d'estreno! m'he calçat unes super "rodes" noves (amb el corresponent estudi de petjada inclòs) i un braçalet de nova tecnologia que juntament amb una pastilla col·locada a la bamba, controla els Km i el temps total i parcial de cada sortida. Fa dos dies que els tinc i és un vici, ja que una vegada fet l'entrenament diari, ho pots penjar a internet i comparar amb d'altres usuaris, marcar-te reptes, entrar a foros, fer curses conjuntes, etc. Molt recomanable per els que habitualment entrenem en solitari.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJ però que fantasmilla que és el Presi!

I això de que a l'Estiu no hi ha curses i fa calor? Reeeess! No anem a curses perquè jo estic lesionat.
Com es nota quan falta el tresorer del club. Si no estigues coix... tindries tants trofeus que no hauries de posar una taula petita per fer les fotos jejeje

Alex

Anònim ha dit...

Ostres alex, quan de temps sense veure't per aqui!......és eterna la teva lesió, o que?.....

Anònim ha dit...

Doncs com si ho fos, ja va per tres mesos parat i segueixo igual.

Al final m'hauré de passar a la bici de forma definitiva..