dijous, 21 d’agost del 2008

FORÇA A LES CAMES: COMENÇA LA TEMPORADA!!

Ja s’acaba l’estiu i comença la temporada de curses. De moment els “Esportistes de Tarragona” en tenim tres a l’agenda, la primera, el dia 7 de setembre, és una cursa curta de 6 Km que organitzen els de Runner’s World de Tarragona i que es la 1ª Cursa de la Vall de la Rabassada a Tarragona
4 dies més tard, per la diada del 11 de setembre, tornarem a Falset per participar en la 2ª Cursa de Muntanya de Falset. Aquesta cursa va ser amb diferència, la més dura de totes les que vam participar l’any passat, i es que els desnivells pronunciats eren constants durant tot el recorregut de la cursa. Aquest any a sobre, han ampliat el recorregut de 18 a 23 Km. Ens volen matar!!!.

Finalment, per no crear mal ambient amb el poble veï, també confirmem la nostra participación en la 1ª Mitja Marató de Reus, “La Mitja del Centenari” el dia 12 d'octubre.
Com podeu veure, ens hem marcat un inici de temporada bastant fort i és que la preparació i l’entrenament de l’estiu ha de donar els seus fruits. Esperem que siguin molts els “E.T” que s’animin a participar i que els lesionats es recuperin aviat per poder participar en alguna de les curses.

Força a les cames!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

23Km?
Amb aquelles pujades que hi havia?

joderrrr sort que estic lesionat!

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Alex,
Jo crec que si t'ho proposes, per el dia 11 de setembre ja estás recuperat i et pots estrenar a la de Falset com un campió!

Anònim ha dit...

Presi! m'han dit que s'han creuat amb tu i el Povedilla i s'han sorprés de la teva estilitzada silueta.. que estas fet un figurín!
Del Pove no m'han dit res, que curios...

Per cert, ja sé que elPais et fa urticaria pero tenen un article del Nimportequi.

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

PErdo pes de l'angoixa que em provoca tindre a mitja plantilla de l'equip lesionat o gandulejant!