dijous, 1 de maig del 2008

REPETIM I MILLOREM MARQUES A LA CURSA DE MONTBLANC

Avui els "Esportistes de Tarragona" hem tornat a estar presents a la 14a Cursa de Fons a l'Ermita de Sant Josep de Montblanc. L'any passat, entre la pluja, el fred i que no ens haviem estudiat abans el recorregut (ens va sorprendre una forta pujada a meitat de la cursa), les marques no van ser gaire bones. Aquest any tot molt diferent, amb el recorregut estudiat i el bon temps que feia, hem fet un bon paper i millorat molt les marques. Per la Montse ha estat la seva primera vegada a Montblanc i ha fet un paper impressionant. Felicitats!

La cursa ha començat molt ràpida i fins més o menys al Km 4 on comença la forta pujada, els participants no han començat a disgregar-se. La pujada ha estat dura. Sort que després venia baixada i a partir d'alli poc a poc hem anat avançant a altres corredors. L'últim Km també és de lleugera pujada, però amb les ganes que tens d'arribar se't fa molt més curt.

En definitiva, tot molt bé i segur que l'any vinent repetim.

Ens hem quedat una hora esperant durant el sorteig dels regals i una vegada més la sort no ha estat de la nostra part. Algun dia caura alguna cosa, no?.....



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Uaaalaaa! Im-pressionant estos "0:54:16 0:05:26" Això sí que és un bon fitxatge! ;) Ale!

Anònim ha dit...

El millor: El president adelantant a un del barça!!! OLE!