divendres, 12 d’agost del 2011

COMPETICIONS D'ESTIU

Els 'E.T' no tanquem per vacances i encara que el ritme de curses a l'època estival es redueixi una mica, sempre hi ha algun atleta que representa al Club en els events més importants. Fa uns dies a la mítica cursa de l'Espluga de Francolí, de 15 Km, els dos Davids i la Mònica van ser els 'Esportistes' que es van atrevir a desafiar al calor de l'estiu participant en aquesta exigent prova.



Un esforç titànic va ser el que va fer el Pablo a la Duatló dels Pallaresos. Ja ens havíen dit que aquesta prova era dura, pero no podíem imaginar que ho fos tant. El circuit, sobretot el de bicicleta, exigía d'una gran tècnica per completar-lo sense caure de la bicicleta. Van ser molts els atletes que van sofrir caigudes a més de desperfectes en les seves bicis. Un circuit molt dur i exigent.

En circuit de peu tampoc no estava exempt de dificultat: travessava per indrets amb constants desnivells i fins i tot s'havia de superar algún mur de contenció per seguir el circuit de la cursa. Els atletes arribaven exhausts!!

Va ser un gran test per la triatló que es celebra aquest cap de setmana a Tarragona i en la que el Pablo hi participará amb força i ganes!