dimarts, 21 de juny del 2011

NO PAREM!!!

Cap de setmana de Curses!!!!....Dissabte a la tarda, la III Milla Urbana Ciutat de Tarragona va comptar amb força presència d’atletes del Club i no només disputant la prova ja que, a banda dels corredors, altres Esportistes Tarragona eren presents col•laborant amb l’organització o animant als companys.
És una pena, però aquesta prova no acaba de tenir l’èxit d’altres curses que és fan a la ciutat, ja que tant la participació de corredors com de públic assistent, és bastant escassa i això que es tracta d’una prova que conté tots els ingredients necessaris per garantir l’èxit: per una banda, la dels atletes, es tracta d’una cursa que disposa de factors molt atractius, com les característiques tècniques ja que a la Milla, són tant importants la velocitat i la tècnica, com l’estratègia. A més s’organitza per categories i sexe, que permet als atletes competir amb els del seu mateix rang. També és un valor afegit el fet de que és gratuïta i a més d’obsequis per tots els participants, també compta amb premis en metàl•lic de fins a 300 € pels guanyadors de les categories senior. Amb tot això, només s’aconsegueix una bona participació a la categoria de sènior masculí.
Per altra banda, està ben organitzada, se li dona publicitat i es disputa en un carrer cèntric de la ciutat. És una prova dinàmica i espectacular. En definitiva, que té tots els ingredients per ser una prova molt atractiva en tots els sentits. Desitgem que la IV edició sigui la definitiva i la de la seva consolidació amb més participants i públic.
Dels nostres atletes hem de destacar a per damunt de tots, a l’Abril que en la seva primera cursa, en la categoria de pre-benjamins va alçar la copa de segona classificada. Enhorabona!!

Diumenge, el Pablo va recollir els fruits dels entrenaments i va baixar de la “barrera” dels 40 minuts en una prova de 10.000 m. Va ser a la primera edició dels 10 Km de la Canonja, organitzada pels amics del Club Atletisme Tarragona. La prova, dues voltes a un circuit urbà de 5 Km, en la seva primera edició va ser tot un èxit amb gairebé 300 participants. Ara el Pablo es prepara per una triatló i al ritme que porta...segur que el veurem entre els primers classificats.