divendres, 22 d’abril del 2011

II CURSA PONT DEL DIABLE

Avui la crònica l'escriu el Carles, un dels atletes dels Esportistes Tarragona que va participar a la cursa del passat diumenge.


El passat diumenge alguns dels membres del Club vam còrrer la II Cursa del Pont del Diable. Per tots, era la primera participació en aquesta cursa i en el meu cas, la primera cursa de muntanya a la que participava.

L'organització va ser força bona, amb el recorregut i els quilòmetres molt ben marcats, amb avituallament a la mitat de la cursa i amb una camiseta de regal força xula. La cursa era de 10 Km, amb començament i final al barri de Sant Pere i Sant Pau.

El circuit passava pels boscos del voltant del Pont del Diable, un paissatge magnífic, que els corredors no vam poder gaudir gaire degut a la duresa del recorregut, tan per les fortes pujades com per l'irregularitat del terreny.

L'actuació dels membres del Club va ser força positiva, destacant la gran cursa que va fer el Toni, en un gran estat de forma i que va aconseguir un temps espectacular. També molt bona actuació del Gerard i menció especial als seus cunyats: el Carles i la Meritxell que es van estrenar en el món de les curses en una prova tan dura com aquesta i que van poder completar perfectament.

Agrair també a la Mine el seu suport i les fotos que va fer. Presi no tindrás queixa que tots vam suar la samarreta!

En les pròximes setmanes hi han bastantes curses (Montblanc, Salou, Pagesos...) que esperem que tinguin una gran participació dels membres del club i esperem també poder tenir la bona noticia del retorn del Presi a les curses.