dissabte, 1 de gener del 2011

VII SANT SILVESTRE DE TARRAGONA

La Sant Silvestre de Tarragona, en la seva setena edició, s’ha consolidat com una de les grans curses del calendari tarragoní. Cada any s’incrementa el nombre d’atletes participants i són molts els corredors que hores abans de despedir l’any no es volen perdre aquesta prova molt ben organitzada pel club local dels Fondistes.

Pels Esportistes de Tarragona, aquesta edció ha estat la més destacada de les 5 que hi hem participat, ja que una de les nostres corredores, la Laura ha tornat a pujar al calaix més alt del pòdium, aconseguint una victòria contundent en la categoria absoluta femenina. Ens estem acostumant a veure-la arribar sempre de les primeres i és que la seva victòria d’ahir, amb un temps de 32’:36’’, la consolida com una de les millors corredores de fons de Tarragona. Felicitats!!


La resta dels Esportistes, també van fer molt bon paper creuant tots la línea de meta molt per sota dels 40 minuts. Enhorabona!!!

Un cop acabada la cursa, tots hem brindat amb cava per un feliç any 2011, desitjant que vingui carregat de km i....... sense lesions!

Els 'Esportistes' que van participar a la Sant Silvestre:


El Toni, que va fer una gran cursa...:



Els Lesionats....:

Les "bales vermelles":


FELIÇ 2011:


CAMPIONA!!!!: