diumenge, 18 d’abril del 2010

CURSA BOMBERS 2010

Un any més, i ja van quatre, uns quants E.T han participat a la Cursa de Bombers de BCN i com cada any, l’ambient, la participació, la posada en escena, els corredors d’elit que participen, etc, etc. fan que sigui una cursa ESPECTACULAR en tots els sentits.
Personalment, com que encara no estic del tot recuperat de la lesió, he optat a última hora (amb tota la pena del món), per no participar. En aquests casos, encara que les ganes et facin dubtar, més val tenir paciència i seny i no forçar perquè una recaiguda, pot ser pitjor....i sort que hi he anat amb roba de carrer, perquè si arribo anar equipat, amb l’espectacular ambient de cursa que es vivia, segur que hagués caigut en la temptació de córrer.
Així doncs, amb molta “enveja sana” aquesta vegada he anat a fer costat i animar als meus companys, que no es poc!......I per això aquesta crònica és "desde la banqueta".
A l'esquerra de la fotografia, "la pedrera" i a la dreta....."els veterans!"

Després de donar els ànims i consells als companys, he anat a buscar un punt estratègic per gaudir de la cursa i poder veure bé la sortida i l’arribada dels atletes. Avui que no participava, he pogut observar amb detall el que fan els atletes d’elit instants abans de que es produeixi el tret de sortida. M’he fixat, sobretot els exercicis d’escalfament i estiraments d’última hora.....que de tot se’n aprèn!

Els atletes d’elit fan la sortida com un llamp!! I desprès una “serp blava” que no s’acaba mai, de 18.000 corredors. Impossible distingir als companys!. I pocs minuts desprès de que passin tots els corredors, ja arriba el primer. Com corre...impressionant!!!.....sembla que voli!


En tercera posició el GRAN Chema Martínez!

Després de l’arribada dels primers, he aprofitat el temps que em quedava fins la trobada amb els meus companys i he “entrat de strankis” a la “zona reservada” per fer-me unes fotos.....He complert amb escreix les tasques de “presi”!!!!


Foto amb la Marta Dominguez, actual campiona del mon dels 3.000 m obstacles:

Foto amb el Chema Martínez, doble medallista europeu de 10.000 m:



Foto amb Nuria Fernández, que va ser campiona d'España en les disciplines de 1.500m i 800 m:


I foto final dels Vargas's Brothers....El "planter" del club puja molt fort!


5 comentaris:

Mara ha dit...

Vaya moral venirte a animarnos! Gracias Presi!

Oye... cuándo va a haber más representación femenina del E.T.?¿?¿ que yo quiero aficionarme a las carreras! ;)

Mara ha dit...

Oye que antes se me ha borrado! Vaya moral venir a animarnos Presi!

Bueno yo creo q necesitamos más representación femenina en las carreras eh... nadie se anima? yo quiero aficionarme a las de 10 - 15 km!! venga va!!!

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Mara,
Tenemos a dos chicas más apuntadas, la MOntse, hermana de Núria i la Meri. Han participado en varias carreras, pero últimamente estan en "horas bajas"...
Proxima carrera de 5 Km en altafulla el 1 de mayo.

Alex ha dit...

Et deixes a la Isi, Laporta de pa sucat amb oli.
Per cert, hauràs de crear nova secció: "El presi amb els famosos".
Quin xupacàmara que ens està sortint el paio.

Ara en serio, a mi també és de les curses que em fa més enveja no poder participar.

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

Ostres quin lapsus. Em deixava a la SUPER ISI.....
Va noies...animeu-vos!!

Bona idea alex, lo de la nova secció del club. "EL PRESI Y LOS FAMOSOS"...ho haurem d'estudiar....