dimarts, 19 de gener del 2010

3er QUART DE MARATÓ DE REUS


Des que el Gran Premi Marcel·lí Gené s’anomena “Quart de Marató”, els Esportistes de Tarragona no hem fallat en cap de les tres edicions. Aquesta vegada hem estat 4 els “E.T” que hi hem participat. Una lesió d’ultima hora d’un dels companys inscrits i sobretot la ressaca nadalenca, que “dura una mica massa” per d’altres, han fet minvar una mica la participació del nostre equip en aquesa prova, en comparació amb d’altres edicions. No obstant, els que hem suat la samarreta, ho hem fet “a tope” i els resultats han estat molt satisfactoris.
El recorregut, de 10,54 Km, com a les dues darreres edicions, s’ha celebrat pel centre de la ciutat. Dues voltes a un mateix circuit, agradable i bastant homogeni en la seva majoría, però que s’ha de “treballar” en alguns trams.Hem sortit tots junts, pero ben aviat els 2 “rookies” del club s’han escapat i els 2 “veterans” ja no els hem vist més que l’esquena fins al final de la cursa.
El millor d’aquesta cursa crec que a banda del recorregut, és la participació dels atletes, ja que cada edició es veu superada en nombre. També s’ha de destacar l’esforç de l’organització. Felicitar-los per la posada en escena, amb la plaça del Mercadal molt ben ambientada i aconsellar-los en la millora del servei de repartiment de dorsals, una mica caòtic, amb cues que han fet esperar massa als atletes. Finalment, a banda de l’aglomeració de gent animant a la sortida-arribada, hem trobat a faltar públic en la majoría del recorregut. És una llàstima que els reusencs no surtin a gaudir més dels events esportius que es cel·lebren a la ciutat.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

dono una ullada al teu blog

una salutació des de Reus