diumenge, 18 de gener del 2009

2on QUART DE MARATÓ DE REUS. CRÒNICA DE LA PRIMERA CURSA DEL 2009

Avui, abans de començar a còrrer no les teniem totes, i és que la darrera cursa en que vam particiar a Reus va tenir algunes errades força importants com la distància final del recorregut, menor a la reglamentada. Però les coses com són, i aquesta vegada cal treure's el barret i dir que els ganxets s'han superat en tot: un recorregut molt bó pel casc antic de la ciutat, marcatge quilomètric, cronometatge amb xip, avituallaments durant la cursa, varietat i abundància de menjar i beure a l'arribada, etc. Felicitats!
El recorregut de la cursa consistia en donar dues voltes a un circuit totalment urbà i bastant pla, fet que ha provocat que que aquesta hagi estat bastant rapida. L'ambient de la ciutat i la gran quantitat de corredors han fet que els 10.548,5 m de la prova hagin passat "volant".
Hem estat 5 els "Esportistes de Tarragona" que hem corregut avui, feia temps que no participàvem tanta colla. A veure si a la pròxima, els que estan lesionats es recuperen i fem el ple.
Per cert, no podia faltar la foto de cada any amb l'Ariel Santamaria....Serà solament una coincidència que hagi triat els colors del nostre club?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola esportistes,
veig que heu fitxat a un nou membre!!!!! Suposo que al darrera del "traje" d'Elvis hi duu l'escut dels "esportistes de tarragona", no?

Anònim ha dit...

Us veiem a totes les curses!!!