diumenge, 8 de juny del 2008

CURSA POPULAR DE 10 Km A SALOU

Ja està feta! un altra cursa a la butxaca. Un "deu mil" més al nostre "curriculum".

El millor de la cursa: el recorregut totalment pla, vora el mar i l'ambient, ja que també es celebraven dues modalitats de triatlons, la "sprint" i la olímpica", amb més de 500 participants. No cal dir que el plat fort de la jornada ha estat quan els "Esportistes de Tarragona" ens hem situat a la líniea de sortida. Sense nosaltres les curses tarragonines ja no serien el mateix.

El pitjor: la calor, un sol espatarrant i el recorregut, que encara que era pla, consistia en un circuit molt sinuòs, al que s'havien de fer varies voltes i que et desanimava una mica veure passar als primers una vegada i una altra per davant dels nostres nassos. Sort en tenim que al capdavant de la cursa sempre hi era un dels nostres, el Dídac. No ve a gaires curses, però quan corre ho fa com una fletxa!!!

Al final ens han entrevistat i tot!!. Hem pogut fer una mica de propaganda del nostre equip.
L'extens reportatge fotogràfic ha estat possible gràcies a la Isi, que ha estat pendent en tot moment de les nostres petjades.Això si que és suport a l'equip!! Moltes gràcies Isi!!
UN REMEMBER DE......VACACIONES EN EL MAR....:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei impressionant el document gràfic. La Isi reportera oficial a partir d'ara no?

ESPORTISTES DE TARRAGONA ha dit...

La Isi, ja s'està entrenant per venir a còrrer, aixi que com segueixis lesionat, et tocarà fer les fotos a tu!! ja et pots espavilar perque t'està deixant el llistó molt alt!