diumenge, 25 de maig del 2008

CURSA SANT LLORENÇ-LA MINA


Aquest matí hem tornat a participar en la que podem anomenar,” la nostra cursa”, ja que alguns anys abans de formar l’equip dels “Esportistes de Tarragona” ja erem uns habituals de la cursa i és a partir d’aquestes participacions quan es va començar a gestar la idea de formar un equip.

La Montse, el Toni, el Gerard, El Carles, el “Presi” i la nova incorporació de l’equip, “el Sku” hem estat els que hem suat la samarreta.

El recorregut de la cursa ha estat com cada any de 7 Km. Els dos primers Km són de baixada pronunciada sobre asfalt i això fa que el ritme de la cursa sigui molt fort i que la majoria dels participants surtin embalats. Després, a partir del tercer Km es canvia de ferm i es corre per la vora del riu sobre terra i es van alternant petites pujades i baixades que fan que hagis de canviar el ritme constantment. Els darrers metres acaben en pujada.

Ha plogut durant tota la cursa, i en alguns moments amb bastant intensitat, això ha condicionat que el ferm de la vora del riu estés enfangat i el pitjor de tot....que hem hagut de suspendre l’habitual esmorzar perquè tots els corredors estavem mullats i morts de fred.

Avui dediquem la cursa al Gerard, el primer “Esportista de Tarragona” en ser pare i a l’Alex que no ha pogut participar en una de les seves curses preferides per una lesió, que afortunadament no és greu i aviat el podrem tornar a veure a primera “línia de batalla”.

També hem de donar les gràcies a les noies que sempre ens acompanyen encara que plogui i faci fred per donar-nos el seu suport: la Isi, la Dami, la Mine i la Núria ens han encoratjat en els moments previs a la sortida i sobretot als darrers metres abans de l’arribada. No cal dir que el seu suport ha estat molt efectiu i tots hem fet un paper immillorable.

El reportatge fotogràfic següent mostra com ha anat tot plegat. L’any vinent segur que repetim!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ieee!!! aixo si que es cara de velocitat!!! 34 min...buf, ja me fa mal tot... jejeje ale!

Anònim ha dit...

que guai el trofeuet...