diumenge, 3 de febrer del 2008

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS: REPTE SUPERAT!!!!

Avui els "Esportistes de Tarragona" hem assolit un nou repte, participar i acabar, més que dignament, la mitja marató de Granollers. Els dies passen, els Km s'acumulen a les nostres cames i cada vegada estem més aprop de intentar el salt a una marató complerta!!!

Ens ha agradat molt participar a Granollers, l'ambient inmillorable, moltíssima gent, gairebé 5.000 persones i a més el recorregut està molt bé i ple de gent en molts trams que no para d'animar.

Abans de la cursa.Aqui el Toni, sembla una mica enfadat, no.....? O potser és que s'està concentrant....? Per cert....hem estrenat equipació vermella!!!!!



Els tres que mai fallen!!! On és la resta de l'equip??????????Rajaaaaaaats!:


El Toni i l'Alex, molt segurs de la victòria:


L'Alex i el "Presi":
Una vista panoràmica. Una gentada que al Km 8 encara no s'havia dispersat!!!
On és el "Presi"? Segueix la fletxa....:


El Toni encara té forces per riure......:


Un altre cop el "Presi" a tres Km de la meta....:


Un cop acabats els 21.097 Km.....hem acabat fets pols!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Paios, els temps ja han sortit però no em quadren gaire.
Jo no puc estar segur perquè m'he descuidat el rellotge. Però el Toni havia calculat 1:42 i a la classificació li posa 1:45. Una diferència massa gran.
En tot cas hem fet un bon paper.
Ara bé, a les cites importants tenim moltes baixes, eh panda de ganduls!

Anònim ha dit...

A mi tamoc el crono no em quadra. De fet al reporttge de TV3 (cosa estranaya que no sortim nosaltres) han dit que el crono d'arribada no ha funcionat en tota la cursa. Ens han esgarrapat uns minuts els bandidos!!!!

Anònim ha dit...

bufffffff vaja tela .... Aquests de granollers ens han tongat amb el temps !!!! Jo al passar per la sortida he posat el crono en marxa i als 10 km ja he vist algo raro al marcador ... pero he pensat que debia ser el desfase de quan s'ha donat la sortida fins que pases per la sortida propiament dita. Em sembla que això no ho han tingut present (esperem que ho arreglin, perque sino es una pifia i de les grosses)

Anònim ha dit...

Jo també us vaig buscar ahir al reportatge de TV3 i ara ja sé perquè no hi sorieu. No pas pels temps, sinó per les "noves equipacions". Paios, uns pantalons una mica més amples que no marquin tant paquet potser us ajudaria a correr més!